Mislugt ved aftapning af vand.

Mislugt ved aftapning af vand

Vi har de seneste dage konstateret at der en mislugt af vandet når det tappes fra vandhanen. Vi har nu lokaliseret problemet. Det viser sig at udluftningen har svigtet i forbindelse med maling af gulvet på vandværket. Vi har taget kontakt til Dahlgaard Vandværksteknik der i øjeblikket er i gang med at gennemføre en udluftning af vandværk og rentvandstank. Der bliver opstillet et ventilationsanlæg der skal sikre at lugtgenerne fjernes. Vi vil ligeledes tappe vand fra brandhanerne i Langvad og Gøderup for at skylle ledningsnettet.

Vi har været i kontakt med miljøforvaltningen i Lejre Kommune, ligesom vi har fået rådgivning fra Eurofins miljølaboratorium.

Den samlede anbefaling er at bruge rigeligt med vand i en periode for dermed at skylle mislugten ud af ledningsnettet.  Vi forventer at mislugten er væk inden for de kommende 48 timer.

 

På bestyrelsens vegne

Formand

Simon Christensen

Udgivet i Ikke kategoriseret.