OPDATERING! Påbud om kogning af drikkevand er d.d. OPHÆVET

Opdatering 3. august

Vi blev opmærksomme på forhøjet Coliforme bakterier i vandet torsdag den 30. juli og runddelte info til alle forbrugere samme eftermiddag, vi skrev på facebook og hjemmeside samt til de der er tilmeldt vores SMS kæde.

Jeg kan oplyse, at vi netop har fået svar på anden opfølgende prøve og og Lejre kommune har valgt at ophæve kogeanbefalingen.

Jeg vil opfordrer til at alle tilmelder sig SMS kæden på hjemmesiden, så vi hurtigt kan videreføre info.

Hilsen Bestyrelsen Gøderup Vandværk

Til brugere af Gøderup Vandværk

Påbud om kogning af drikkevand

Vi har fra Eurofins, der varetager prøvetagning af vand, modtaget en analyse, der viser forhøjet niveau af coliforme bakterier. Det betyder, at vand, der skal drikkes fra Gøderup Vandværk, skal koges i 3 minutter. Coliforme bakterier kan tilgå vandet fra blade eller støv. Vi får foretaget en teknisk gennemgang af vandværket og har rekvireret opfølgende vandanalyser. Vi regner med, at problemet er løst meget hurtigt, men indtil vi melder andet ud, skal vi bede om, at I koger drikkevandet i 3 minutter.

Hvis I er i tvivl om noget, så ring endelig

Vi beklager ulejligheden.

 

Hilsen Bestyrelsen

Simon Christensen, 51205408

Udgivet i Ikke kategoriseret.